Blog

website de Ruimte vernieuwd!

vrijdag, september 13th, 2013

Eindelijk een nieuwe website voor de Ruimte; eindelijk een website met afbeeldingen én video’s van deze inspirerende locatie!

In de afgelopen 5 jaar hebben vele duizenden mensen de Ruimte bezocht; alleen al tijdens de Dutch Design Week 2012 waren het er al meer dan 2500! Maar nog veel meer mensen hebben via social media over de Ruimte gehoord! De vraag die we meestal ontvingen was hoe de Ruimte eruitziet. Nu kan iedereen eindelijk zelf online kijken op de vernieuwde website.

voel, denk en zie de werkelijkheid…

Maar… (ja, een grote ‘maar’!) de Ruimte is in werkelijkheid tóch anders! Anders dan je bij deze beelden denkt en anders dan je bij deze beelden voelt. Alles wát je voelt, denkt en ziet bij deze beelden is in werkelijkheid nóg intenser…

Sander Vrugt van Keulen (a.k.a. CoachSander) heeft de Ruimte ontworpen en vormgegeven. Hij gebruikt de Ruimte dan ook voor al zijn coaching activiteiten en vele van zijn trainingen.

Maar de Ruimte is ook voor anderen te gebruiken. De Ruimte is namelijk te huur.

Heb jij interesse om de Ruimte te huren voor een training of andere bijeenkomst? Of heb je grootse plannen voor tijdens de Dutch Design Week? Wij denken graag mee over de mogelijkheden! Kijk gerust verder op de site of neem contact met ons op.

Je bent van harte welkom!

Read More

Plaats een reactie