coaching

Coaching in de Ruimte is anders. Coaching in de Ruimte is geconcentreerd. Coaching in de Ruimte is effectief. Coaching in de Ruimte is… ervaar het zelf!

 

Het is altijd goed om uit de bestaande situatie te stappen en er een nieuwe, creatieve blik op te werpen. Coaching is daar een goede manier voor.

 

Als ondernemer kan het zijn dat je twijfels hebt over een te nemen beslissing, of over welke weg de juiste is… Of misschien is het tijd om gewoon eens iets anders te proberen. Daar is de Ruimte voor! Hier kom je zonder twijfel tot inzicht over je wensen en je kunnen.

 

De CT²-methode voor coaching leent zich bij uitstek voor gebruik in de Ruimte.

 

Ondernemers hebben baat bij deze individuele executive of business coaching. Door coaching komen ze erachter waar hun passie en vaardigheden liggen. Dat brengt kansen. En vervolgens aan de slag om deze kansen het beste te benutten om de bestaande situatie te verbeteren!

 

De Ruimte helpt daarbij. Het is niet de coach die zegt wat er moet gebeuren, maar de coach laat de coachee zelf tot nieuwe inzichten komen op basis van zijn uitgebreide kennis en ervaring bij grote bedrijven, zorginstellingen en (landelijk) overheden.