training

Training in coachingstudio de Ruimte is mogelijk voor grote en kleine groepen. De trainer kan groepen in de Ruimte optimaal begeleiden in het vinden van andere wegen, andere oplossingen en leert mensen om net dat beetje anders te denken, wat leidt tot nieuwe inzichten en het gevoel te kunnen bereiken wat je wilt.

 

creatief denken

Training in de Ruimte biedt uitstekende mogelijkheden om je creatief denken (verder) te ont-wikkelen. Met name voor personen individueel, maar ook voor groepen en organisaties biedt de Ruimte een plaats om doelen te stellen én te bereiken.

 

ervaring

Door vele jaren praktijkervaring en grote hoeveelheid opgedane kennis, zijn de training- en coachingsessies in de Ruimte uitermate geschikt voor ont-wikkeling binnen een groep en daarbuiten.

 

groepen

Trainingen voor een ondernemingsraad of een afdeling die ‘anders’ wil leren denken, creatief denken om zo tot nieuwe inzichten te komen. Door bekendheid met vele organisaties van verschillende groottes en diensten kan de training altijd op de vraag worden aangepast.

 

ervaringen

Als trainer / coach, maar ook bedenker en vormgever van de Ruimte, kan Sander Vrugt van Keulen ook jouw groep begeleiden met een optimaal gebruik van alle mogelijkheden van training in de Ruimte.