gastenboek

We ontvangen graag gasten in de Ruimte; en alle gasten worden uitgenodigd om een reactie achter te laten in dit gastenboek.

Lees hun ervaringen!

 

 

Reacties (3)

 1. Anke Nollen
  januari 8th, 2014

  Een rustgevende, heldere en inspirerende ruimte. Vooral de verzorgde gastvrijheid voelde weldadig.
  Ik was daar in het kader van De Dialoog samen met vijf anderen. We hadden een brainstormavond voor een aantal verdiepingstrainingen voor gespreksbegeleiders.
  Juist om de Dialoog actueel te houden en niet toegespitst op die ene week in november.
  Dank voor de ontvangst,

  Anke Nollen

 2. Harold
  februari 12th, 2014

  Gisteren bijeenkomst gehad in ‘de ruimte’ ter voorbereiding op de bijeenkomsten Gespreksbegeleiders in Dialoog 2014 die plaats gaan vinden in ‘de ruimte’. Wat een rust. Een fijne plek om een overleg te hebben.

 3. Jan
  mei 21st, 2014

  de Ruimte is zo’n plaats die je nooit meer vergeet. Ik ben er vaker geweest, met uiteenlopende doelen. Wat ik uniek vind, is dat in een stedelijke, zelfs industriële omgeving, een stiltegebied kan bestaan van deze proporties. Om de adresgegevens nog even op te zoeken, kwam ik weer op deze site.. niet snel genoeg geklikt, want de filmische impressie startte al. Geen straf. WEER helemaal uitgekeken en nu met een soort heimwee achter mijn Mac..

  Hoe mooi de film ook is, de Ruimte moet je ervaren. Het duurt altijd even als je binnen bent, eer je je realiseert dat de Ruimte nooit hetzelfde is. De bezoeker maakt hem zelf elke keer anders. Het klopt dat deze lokatie iets met je doet. Op zijn minst gaat de totale beleving als een bordenwisser door je hoofd en kun je blanco je focus langzaam leggen bij de zaken waarvoor je daar bent. Ongehinderd, ongestoord.

  Wie nog niet in de Ruimte geweest is, zou dat eens moeten doen. Tenzij je niet van verandering houdt, want je komt er anders uit dan je erin ging.

Plaats een reactie