Blog

Summercourses 2014 ‘Gun jezelf de Ruimte’

maandag, juni 30th, 2014

de Ruimte - coachingstudio-deRuimte.nlNet als vorig jaar staat de zomer in het teken van ‘Gun jezelf de Ruimte’. De ruimte om te ontspannen, de ruimte om bij te leren. Samen met drie ervaren trainers organiseert CoachSander in augustus summercourses, gericht op het bieden van nieuwe inzichten, inspiratie en vitaliteit.

De trainers hebben hun meest succesvolle workshops uitgekozen. Niet alleen omdat het hele leuke en leerzame workshops zijn, maar ook omdat ze het zelf heel leuk vinden om juist die workshops te geven. Bovendien worden de summercourses op een heel inspirerende locatie gehouden: de Ruimte in het Klokgebouw in Eindhoven. Een locatie waar je concentratie het hoogst is.

Welke summercourse kies jij?

schrijven vanuit je hart
dinsdag 22 juli of 19 augustus 2014 09:30u. – 12:30u.
Anna Lammers leert je door middel van speciale maar eenvoudige oefeningen creatief en intuïtief schrijven vanuit je hart.
lees verder & schrijf je in voor €35 pp…

zijn, zonder oordeel
dinsdag 22 juli of 19 augustus 2014 13:30u. – 16:00u.
Sander Vrugt van Keulen gaat met je aan de slag zodat je onbevooroordeeld kunt luisteren naar wat de ander graag kwijt wil.
lees verder & schrijf je in voor €35 pp…

en, hoe kom ik over?
donderdag 24 juli of 21 augustus 2014 09:30u. – 12:30u.
Mieke van Baalen leert je jezelf presenteren.
lees verder & schrijf je in voor €35 pp…

leiderschap in beweging 
donderdag 24 juli of 21 augustus 2014 13:30u. – 16:00u.
Jan Maarten Hendriks neemt je mee hoe leiding te geven in dynamische situaties.
lees verder & schrijf je in voor €35 pp…

 

lage kosten, gunstige tijden

Omdat de Ruimte in de zomermaanden niet veel in gebruik is en de trainers minder trainingen geven, kunnen we de kosten laag houden. Daarom bieden we de workshops aan voor € 35,- per persoon.

De summercourses die in de ochtend zijn gepland (van 09:30 tot 12:30 uur) is het je vrij om – op eigen kosten – samen met de trainer en andere deelnemers te lunchen bij het nabijgelegen Radio Royaal.

Dus: heb je altijd al vlot willen schrijven? Jezelf of je verhaal beter willen presenteren? Of anders met leiderschap om willen gaan? Of wellicht om oordelen los te laten? Volg dan een van de summercourses ‘Gun jezelf de Ruimte’!

welke summercourse kies jij?

Read More

Plaats een reactie