Blog

Open Dag Strijp-S; ook de Ruimte is open…

zondag, juni 6th, 2010

Vandaag is er de jaarlijkse Open Dag van het voormalige Philips fabrieksterrein Strijp-S. Ook de Ruimte is open met de speciale beleving ‘Experience in Solitude’, samengesteld door keramiste Marina Relou en trainer/coach/vormgever Sander Vrugt van Keulen.

Meer informatie is te vinden op de site van training- en coachingbureau CT2 via deze link: http://bit.ly/Strijp-SSolitude

De Open Dag op Strijp-S was weer een groot succes. Veel mensen kwamen ook een kijkje nemen op de vierde etage waar ze een Experience in Solitude konden ervaren. Met de Dutch Design Week is het mogelijk om weer een Experience in Solitude te beleven. Meer informatie daarover volgt.

Een aantal mooie en bijzondere reacties willen we graag delen.

“Voelde me absoluut niet eenzaam, echter wel ‘alleen’. Sfeervol in muziek en aanwezigheid.”

“Pure Serenity, Purification, Prachtig….”

“Heel bijzonder, magisch  en leuk!”

“Een intense Ruimte, met een mooie persoonlijke beleving. Rustgevend en erg mooi.”

“Het was erg mooi en fijn. Je werd een soort van ‘gedwongen’ om rustig in je eigen gedachten te zijn, als je thuis alleen bent lukt dat vaak niet omdat je dan toch iets gaat doen.”

“Kom tot jezelf en ben jezelf, only for the brave.”

“Verrassend en confronterend. Een bijzondere ervaring, hij komt ‘binnen’. Ben benieuwd hoe het op de DDW gaat worden. Dank en succes!”

“Hele aparte ervaring! Begin beetje ongemakkelijk… niet praten! Langzaam komt de rust in je, leuk!”

“Door de eenvoud heel indrukwekkend.”

“Eenzaam, maar wel onder begeleiding. Rustgevens maar ook weer niet. Bepaal je houding en keer een beetje in jezelf. Apart en toch aardig.”

“Prachtig hoe je in een (nagenoeg) lege ruimte je plekje zoekt en vindt. Het duurt even maar ’thuis voelen’ is overal mogelijk, denk ik.”

“Licht, rust en relax.”

“Een ruimte die je moet ervaren.”

“Zoveel bewuste rust – eenzaamheid.”

“Prachtige ervaring. In het begin even spannend en daarna steeds meer vertrouwen in de rust die er heerst. Op een gegeven moment werd alles wit. Het hele blikveld bestond uit wit en het witte voorwerp zweefde. Iedereen zou dit elke dag moeten beleven!”

“Mooi, rustig, bijzonder.”

“Rust, Reinheid, Regelmaat.”

Read More

Plaats een reactie