Blog

De Ruimte in het nieuws

vrijdag, april 15th, 2011

de Ruimte - vergadertafel 3Soms komt de Ruimte in het nieuws; zo ook met dit artikel in het Eindhovens Dagblad. Geschreven door kleurexpert Babs Heijnen van bureau Kleur in Kleur.

Het Eindhovens Dagblad heeft een aantal weblogs, waaronder ‘Binnenkijken bij’. Daar vertellen verschillende interieur deskundigen van alles over interieurs. En deze keer kwam ook de Ruimte (de trainingslocatie van CT2) aan bod in de weblog ‘Wit en schaduw‘ (red. inmiddels helaas off-line gehaald).

Het exerpt over de Ruimte…

“Ik zeg altijd: “ Een mens heeft kleur nodig!” En juist vanwege dat credo ontving ik een uitnodiging om eens “De Ruimte” in het Klokgebouw op Strijp S te komen bekijken. In “De Ruimte” is namelijk alleen maar met wit gewerkt. Van te voren had ik daarover zo mijn bedenkingen, maar die vielen weg toen ik door de witte gordijnen een wonderlijke, maar werkelijk “witte” wereld betrad.

Met schitterend zonlicht dat door de hoge ramen naar binnen viel, de gordijnen in gebroken wit voor alle wanden,  het hoge, wit geschilderde plafond, en de zacht witgeel getinte vloer, trad een soort betovering op. Omlijst door klassieke muziek, met een broos wit kunstwerk balancerend op zijn witte sokkel, en het zonlicht subtiel aangevuld met gelig kunstlicht.

Zoveel witschakeringen in combinatie met verschillen in textuur. Op deze manier gebruikt, is “wit” echt supermooi. Optimaal gebruik makend van de hoogte van de ruimte en de lichtinval door hoge ramen op het zuiden is “De Ruimte” er in geslaagd een breekbare, betoverende sfeer te creëren, die niet eenvoudig in woorden is te vangen. Het is een sfeer die je zelf moet ervaren.”

Ook de Ruimte zelf eens ervaren tijdens een training of coachinggesprek? Of gewoon de Ruimte huren?

Read More

Reacties (1)

  1. Babs Heijnen
    september 14th, 2013

    Wat gaaf om op jouw web te staan! Echt super! 🙂

Plaats een reactie