wat is de Ruimte?

De Ruimte geeft letterlijk ruimte aan groepen of individuele bijeenkomsten. Daarbij wordt de omgeving als instrument ingezet om actief bij te dragen aan de effectiviteit van de bijeenkomst of het gesprek.

 

succesvol

Speciaal ontworpen door Sander Vrugt van Keulen (online beter bekend als CoachSander) en nu al meer dan 6 jaar een groot succes. Uit ervaringen weten we dat de normale concentratieboog van 45 – 50 minuten met een factor 3 tot 4 vergroot kan worden in de Ruimte. Een enorm succes in het bereiken van zeer effectieve bijeenkomsten.

 

achtergrond

De Ruimte is ontstaan vanuit de gedachte dat de omgeving van het gesprek (in de breedste zin van het woord) van grote invloed is op de deelnemers en dus op het gesprek zelf. Want denk eens in als je met dezelfde mensen en dezelfde doelstelling een gesprek hebt in een keuken, op kantoor of in een bos… het worden hele andere gesprekken! En daarmee ook de invloed op het resultaat van het gesprek.

 

effectiever

In de Ruimte is alles erop gericht om de effectiviteit, de kwaliteit en de productiviteit op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. En dat lukt door de speciale inrichting van de Ruimte. Dat heeft onder andere te maken met de hoogte van het plafond, de grote oppervlakte en het kleurgebruik.

 

locatie

Wat niet in de laatste plaats bijdraagt aan het succes van de Ruimte is de locatie… In een immens groot voormalig fabriekspand van Philips, het Klokgebouw op Strijp-S. De schaal en enormiteit van het terrein en de gebouwen in herontwikkeling maken de omgeving al een belevenis op zich.

 

waarvoor?

De Ruimte is in eerste instantie gemaakt en ingericht voor coachinggesprekken en trainingen. Maar ook voor allerlei andere zaken is de Ruimte beschikbaar en zelfs te huur.

 

Meer weten? Neem dan contact op.

 

 

 

 

Plaats een reactie