over ons

Training- en coachingbureau CT² beschikt over de Ruimte. De Ruimte in het Klokgebouw in Eindhoven, gecreëerd en ingericht als dé plaats om het optimale uit een gesprek te halen. Dit kan bijvoorbeeld een vergadering, seminar, netwerkmeeting, training of 1-op-1 coaching zijn.

 

over het ontwerp

Sander Vrugt van Keulen heeft de Ruimte vorm gegeven en ontworpen in het Klokgebouw in Eindhoven op het voormalig fabrieksterrein Strijp-S. Het oude fabriekspand is gigantisch van omvang met plafondhoogten van minimaal 4½ tot 10 meter.

 

Wat Sander als trainer opviel bij de vele locaties waar hij getraind heeft, is dat er zelden rekening gehouden wordt met de omgeving van het gesprek. Want is het niet zo dat, bijvoorbeeld, een gesprek in een bos totaal anders is dan op een kantoor? De Ruimte is juist ook ontworpen om creativiteit de ruimte te geven.

 

over de inrichting

Voor al deze ont-moetingen biedt de Ruimte een bijzondere omgeving; die bovendien aan alle wensen aangepast kan worden. Het is dan ook niet zomaar een ruimte. De Ruimte heeft een bijzondere uitstraling en, bovenal, een bijzondere uitwerking. Wat deze Ruimte doet, laat zich niet in tekst vatten; de Ruimte is een ervaring, die je moet voelen, zien en beleven.

 

In de Ruimte word je op een aangename manier uit balans gebracht. Net voldoende om even anders tegen de werkelijkheid, jouw leven, acties en reacties en de wenselijkheid daarvan aan te kijken.

 

Wat normaal lijkt, is toch anders en wat vreemd lijkt, is eigenlijk heel logisch…

Ervaar ont-wikkeling, ervaar het plezier van inzicht
.