beleef de Ruimte!

Beleef de ruimte….. binnenkomen in de Ruimte is al een beleving op zich. De bijzondere sfeer en inrichting zorgen voor een verrassend effect. Je ervaart zaken waarvan je je in eerste instantie niet bewust bent.

 

beleef de productiviteit

Bij de vormgeving van de Ruimte als coachingstudio is veel aandacht besteed aan de omgeving om deze in te zetten als middel om de effectiviteit en productiviteit van het gesprek te vergroten.

 

beleef de concentratie

Ervaringen opgedaan met de Ruimte sinds eind 2007 leren dat de normale concentratieboog van ca. 45/50 minuten met minimaal een factor 3 vergroot kan worden in de Ruimte.

 

Als gast heb je even tijd nodig; de omgeving waar het gesprek plaatsvindt, is van een veel grotere invloed dan je op het eerste gezicht vermoedde.

 

beleef de ervaring

Gesprekken die worden gehouden in de Ruimte zijn niet gebruikelijk, maar zijn – op zijn zachtst gezegd – bijzonder. Je zult versteld staan van de dingen die je ervaart, nog voor het gesprek is begonnen. De bijeenkomst wordt niet alleen veel effectiever ervaren, maar is ook daadwerkelijk effectiever.

 

beleef de individualiteit

De aankleding en inrichting van de Ruimte kan op ieder moment worden aangepast aan elk individueel doel of insteek van het gesprek; bijvoorbeeld voor een vergadering, een workshop of een training. Telkens kan de sfeer gecreëerd worden die het meest bijdraagt aan ont-wikkeling en zorgen voor een effectief gesprek.

 

Een veel gehoorde uitspraak van mensen als ze weg gaan is: ‘wat hebben we veel gedaan!’

 

daarom: beleef de ruimte!